Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
νέος ιστότοπος της ΕΥΔ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Νέα και Ενδιαφέροντα
6/12/2022 - Η Αγορά Μοδιάνο ολοκληρώνεται με την συμβολή του ΕΠΑνΕΚ (ΕΣΠΑ 2014-2020)

H Αγορά Μοδιάνο αποτελεί ένα νέο σημείο – ορόσημο για την πόλη της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη και πλέον εντυπωσιακή σκεπαστή αγορά της πόλης, στην οποία θα λειτουργήσουν 75 μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις και θα δημιουργηθούν 300 νέες θέσεις εργασίας.

Η αποκατάσταση του κτιριακού συγκροτήματος συντελέστηκε με τη συμβολή της χρηματοδότησης του «Ταμείου Υποδομών» του ΕΠΑνΕΚ. Συγκεκριμένα, το έργο συνολικού προϋπολογισμού 6,5 εκ. ευρώ χρηματοδοτήθηκε κατά 42% από το Ταμείο Υποδομών, μοχλεύοντας το υπόλοιπο 58% με ίδια και τραπεζικά κεφάλαια.

Οι πόροι του Ταμείου Υποδομών (ΤΑΜΥΠΟΔ), οι οποίοι συνέβαλαν στη ολοκλήρωση αυτού του εμβληματικού για την Θεσσαλονίκη έργου, προέρχονται κατά 200 εκ. ευρώ από τα Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά και Επενδυτικά Ταμεία (ΕΔΕΤ) στο πλαίσιο του ΕΠΑνΕΚ, κατά 200 εκ. ευρώ από το Ελληνικό Δημόσιο (Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων) και κατά 50 εκ. ευρώ από επιστρεπτέους πόρους του Μέσου Χρηματοοικονομικής Τεχνικής (ΜΧΤ) «JESSICA».


backεπιστροφή

Print out this page Increase font size Decrease font size GR / EN
Νέο πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα 2021-2027

Microsite Καλών Πρακτικών ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

Guarantee Fund | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

EquiFund

TEPIX

TEPIX

COVID-19