Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
νέος ιστότοπος της ΕΥΔ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Επικοινωνία

Το Γραφείο Πληροφόρησης Κοινού της ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ βρίσκεται στη Δραγατσανίου 8, πλατεία Κλαυθμώνος, Αθήνα.

Το ενδιαφερόμενο κοινό μπορεί να το επισκέπτεται καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 10.00 π.μ. εως τις 2.00 μμ. Επιπλέον, μπορεί να καλεί στο τηλεφωνικό κέντρο από τις 9.00 π.μ έως τις 4.30 μ.μ. για να λάβει την απαραίτητη πληροφόρηση που αφορά τις δράσεις του ΕΠΑνΕΚ.

Στο πλαίσιο των οδηγιών προστασίας της δημόσιας υγείας από τον COVID19, ενημερώνουμε του ενδιαφερόμενους ότι η εξυπηρέτηση του κοινού πραγματοποιείται αποκλειστικά με τη χρήση προστατευτικής μάσκας (ΔΙΔΑΔ/Φ.69/ 206 /οικ. 6824).

Μπορείτε:

Επικοινωνία με το ΕΠΑΝ ΙΙ να στείλετε e-mail με τις ερωτήσεις σας στο infoepan@mou.gr

Επικοινωνία με το ΕΠΑΝ ΙΙ να καλέσετε στο 801 11 36 300 (Από σταθερό τηλέφωνο με αστική χρέωση)


Επικοινωνία με το ΕΠΑΝ ΙΙ να επισκέπτεστε το Γραφείο Πληροφόρησης τις ώρες λειτουργίας του

Επικοινωνία με το ΕΠΑΝ ΙΙ να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα ηλεκτρονικά (η συμπλήρωση των πεδίων με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτική).

Φόρμα Επικοινωνίας

Οι απαντήσεις που δίνονται από το Γραφείο Πληροφόρησης της ΕΥΔ ΕΠΑΝΕΚ, είναι γενικού χαρακτήρα, κατόπιν των στοιχείων που θέτουν ενώπιόν του οι επενδυτές. Η Διοίκηση δεν δεσμεύεται από τις απαντήσεις αναφορικά με την εκτίμηση της τήρησης της εθνικής και ενωσιακής νομοθεσίας σε επίπεδο συγκεκριμένης επένδυσης. Ο έλεγχος αυτός γίνεται ύστερα από εξέταση του συνόλου των στοιχείων, τόσο κατά την ενδεχόμενη ένταξη όσο και κατά τον έλεγχο πιστοποίησης. Διαβάστε τους Όρους Χρήσης του Ιστοχώρου.

Πώς να έρθετε
Print out this page Increase font size Decrease font size GR / EN
Νέο πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα 2021-2027

Microsite Καλών Πρακτικών ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

Guarantee Fund | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

EquiFund

TEPIX

TEPIX

COVID-19