Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
νέος ιστότοπος της ΕΥΔ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Παραδείγματα Έργων

Η ανάπτυξη μιας εταιρείας χαρτικών με τη βοήθεια της Δράσης «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας» [22/11/2021]


Η εταιρεία ΑΡΜΟΣ ΧΑΡΤΙΚΑ Α.Β.Ε.Ε. ιδρύθηκε στη Λάρισα το 1997, ακολουθώντας μια παράδοση στην επεξεργασία χαρτιού από το 1986.

Οι τομείς εξειδίκευσης της εταιρείας εκτείνονται από την παραγωγή ρολών, εντύπων και στην παραγωγή βιομηχανικής ετικέτας προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα χάρτου υψηλών προδιαγραφών, καλύπτοντας με τον τρόπο αυτό ένα ευρύ φάσμα αναγκών κάθε επιχείρησης ή οργανισμού.

Η ΑΡΜΟΣ ΧΑΡΤΙΚΑ Α.Β.Ε.Ε. εντάχθηκε στη Δράση του ΕΠΑνΕΚ Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων, επενδύοντας 180.000 ευρώ στην απόκτηση σύγχρονου εξοπλισμού.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία προμηθεύτηκε αυτόματη γραμμή παραγωγής - μηχάνημα κοπής το οποίο χρησιμοποιείται ειδικά για την κοπή και συσκευασία του χαρτιού σε small rolls. Η συγκεκριμένη γραμμή παραγωγής είναι ο πιο αποτελεσματικός αυτόματος εξοπλισμός για τον τεμαχισμό μικρών κυλίνδρων χαρτιού.  Το μηχάνημα είναι κατάλληλο για τον τεμαχισμό 50-80 γραμμαρίων ρολού χαρτιού.

Μεταξύ αυτών, το μηχάνημα προσφέρει χαρτί κορυφής, κορυφαίο πυρήνα σωλήνα, σχισίματα και τύλιγμα, περικοπή τυλιγμάτων, σφράγιση, τράβηγμα, ισοπέδωση, καθώς συσκευασία και αναδίπλωση.

Η εταιρεία κατέχει πλέον ηγετική θέση στην εγχώρια αγορά αφού εξασφάλισε νέες συμφωνίες με το συγκεκριμένο προϊόν, το οποίο ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες μεγάλων προμηθευτών όπως τα super markets, επιδεικνύοντας παράλληλα μια σημαντική παρουσία τα τελευταία χρόνια και στις αγορές του εξωτερικού.  

Με την επένδυση μέσω του ΕΠΑνΕΚ, η εταιρεία κατάφερε να συμβάλλει στην ανάπτυξη της παραγωγικότητας της και στην αύξηση των θέσεων εργασίας. Επιπλέον  η αναβάθμιση και ο εκσυγχρονισμός της επιχείρησης θα ενισχύσει την οικονομία τόσο στην ίδια την πόλη όσο και στη Θεσσαλία γενικότερα.

Η Δράση συγχρηματοδοτείται από το ΕΠΑνΕΚ (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από εθνικούς πόρους). 

Ιστοσελίδαwww.armoshartika.gr

 

 


Επιστροφή



Print out this page Increase font size Decrease font size GR / EN
Νέο πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα 2021-2027

Microsite Καλών Πρακτικών ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

Guarantee Fund | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

EquiFund

TEPIX

TEPIX

COVID-19