Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
νέος ιστότοπος της ΕΥΔ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Παραδείγματα Έργων

Η καθοριστική συμβολή του ΕΠΑνΕΚ στην ανάπτυξη της εταιρείας επίπλων Θεοδωρίδης [5/11/2021]


Η εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ δραστηριοποιείται στον χώρο του επίπλου από το 1961 ως οικογενειακή επιχείρηση διαθέτοντας στην αγορά έπιπλα υψηλής αισθητικής και ποιότητας κατασκευής.

Στόχος της εταιρείας είναι η ανάπτυξη περισσότερο ποιοτικών  και ανταγωνιστικών προϊόντων, επιδιώκοντας την περαιτέρω διεθνή προώθησης τους. Σαν αποτέλεσμα η εταιρεία πετυχαίνει να προσφέρει προϊόντα που χαρακτηρίζονται από υψηλή προστιθέμενη αξία με ενσωμάτωση τεχνολογίας, γνώσης, ποιότητας και περιβαλλοντικής ευαισθησίας.

Η εταιρεία ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ εντάχθηκε στη Δράση του ΕΠΑνΕΚ Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων, επενδύοντας σε τεχνολογικές λύσεις που εγγυώνται υψηλή ποιότητα, διαρκή απόδοση, καθώς και σε καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό.

Πιο συγκεκριμένα απέκτησε υπερσύγχρονο εξοπλισμό μηχανημάτων  STREAM A SMART, μονό συγκολλητικό μηχάνημα περιθωρίων μάρκας BIESSE, δύο πνευματικές πρέσες καθισμάτων καθώς και επαγγελματικό όχημα.

Το STREAM A SMART είναι η νέα σειρά αυτόματων μηχανημάτων μονόπλευρης ζώνης όπου γίνεται μια αλλαγή στις διαδικασίες παραγωγής, επιτρέποντας στις εταιρείες να δέχονται τον μεγαλύτερο δυνατό αριθμό παραγγελιών.  Αυτό συνδυάζεται με την ανάγκη διατήρησης ψηλών προδιαγραφών ποιότητας, προσφέροντας παράλληλα εξατομίκευση προϊόντων με γρήγορους χρόνους παράδοσης.

Είναι σημαντικό ότι μέσω της συμβολής του ΕΠΑνΕΚ η εταιρία ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ συνέχισε να αναβαθμίζει τόσο τα πιστοποιητικά ποιότητας, υγιεινής και ασφάλειας, περιβαλλοντικής διαχείρισης όσο και τις πιστοποιήσεις για την εργονομία και ασφάλεια των προϊόντων της.

Η Δράση συγχρηματοδοτείται από το ΕΠΑνΕΚ (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και από εθνικούς πόρους) και υλοποιείται μέσω του Ενδιάμεσου Φορέα Επιχειρησιακών Προγραμμάτων Ανταγωνιστικότητας και Επιχειρηματικότητας (ΕΦΕΠΑΕ).

Ιστοσελίδα: https://www.theodoridi.com/

 

 


Επιστροφή



Print out this page Increase font size Decrease font size GR / EN
Νέο πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα 2021-2027

Microsite Καλών Πρακτικών ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

Guarantee Fund | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

EquiFund

TEPIX

TEPIX

COVID-19