Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
νέος ιστότοπος της ΕΥΔ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Παραδείγματα Έργων

MyJobNow: η πλατφόρμα για εργοδότες και εργαζόμενους [7/7/2020]


Το MyJobNow (MJN) είναι μια πλατφόρμα εύρεσης εργασίας  που βοηθάει επιχειρήσεις εστίασης και καταστήματα λιανικής να προσλάβουν προσωπικό. Οι  χρήστες  που αναζητούν εργασία μπορούν να δημιουργήσουν γρήγορα και εύκολα το προφίλ τους και  να υποβάλλουν αίτηση για εργασία με ένα κλικ, ενώ προσφέρεται και στους εργοδότες μια εύκολη διαδικασία δημιουργίας θέσεων εργασίας και διαχείρισης των αιτήσεων των υποψηφίων.

Tο MyJobNow χρησιμοποιεί έναν έξυπνο αλγόριθμο για να επιλέξει και να παρουσιάσει τις ευκαιρίες εργασίας που ταιριάζουν στον υποψήφιο με κριτήρια απόστασης και ικανοτήτων. Για τις δουλειές που επιλέγει ο υποψήφιος πατώντας ένα κουμπί, το προφίλ του εμφανίζεται στον εργοδότη, ο οποίος μέσα σε 48 ώρες αποφασίζει αν θέλει να καλέσει τον υποψήφιο για συνέντευξη.

Εργοδότες και εργαζόμενοι έχουν την δυνατότητα να  επικοινωνούν με μηνύματα  μέσω της εφαρμογής και το MJΝ συμβάλλει στο να απλοποιηθεί όλη η διαδικασία. 

Η εφαρμογή έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμη στην πρόσληψη προσωπικού «πρώτης γραμμής» (bluecollar), δίνοντας την δυνατότητα σε υποψήφιους εργαζόμενους να αναζητήσουν επαγγελματική απασχόληση, μέσω της εφαρμογής στο κινητό τηλέφωνο. 

Για την τουριστική σεζόν, το MyJobNow φιλοξενεί  θέσεις σε νησιά, καλύπτοντας έτσι ανάγκες που δημιουργούνται στη μέση της τουριστικής σεζόν που συνήθως είναι και οι πιο επείγουσες.

Παράλληλα, από την άνοιξη του 2020 παρέχει υπηρεσίες προσωπικού προσωρινής απασχόλησης για τον χώρο του υπηρεσιών Delivery.

Η ομάδα του MyJobNow κατάφερε να δημιουργήσει ένα εργαλείο που συνδέσει καθημερινά χιλιάδες ανθρώπους με την επόμενή τους δουλειά, από την Αθήνα και την Πελοπόννησο, μέχρι την Κρήτη, τις Κυκλάδες και τη Θεσσαλονίκη.

Το MyJobNow  έχει χρηματοδοτηθεί από το Fund Velocity Partners Venture Capital του Υπερταμείου EquiFund και  το ποσό της  δημόσιας δαπάνης του έργου φτάνει τα  876.529 ευρώ

Η επενδυτική πλατφόρμα EquiFund χρηματοδοτείται από το ΕΠΑνΕΚ (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και εθνικοί πόρους), το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων (European Investment Fund/EIF), από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και θεσμικούς και ιδιώτες επενδυτές.

https://www.myjobnow.com/

 


Επιστροφή



Print out this page Increase font size Decrease font size GR / EN
Νέο πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα 2021-2027

Microsite Καλών Πρακτικών ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

Guarantee Fund | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

EquiFund

TEPIX

TEPIX

COVID-19