Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
νέος ιστότοπος της ΕΥΔ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Δημοσιότητα - Εκδηλώσεις

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ρεσιτάλ βιολιού της βιολίστριας Leia Zhu στις 10 Μαΐου στην Φάμπρικα Πολιτισμού Λεωνιδίου στο πλαίσιο των Open Days 2017! [30/5/2017]


Ένα μοναδικό ρεσιτάλ βιολιού από τη δεκάχρονη διεθνώς βραβευμένη βρετανίδα βιολονίστρια Leia Zhu, πραγματοποιήθηκε στις 10-5-17, στην κατάμεστη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Φάμπρικας Πολιτισμού με συνοδεία πιάνου από την κα. Αμαλία Γκούλα.

Ο Πολυχώρος της Φάμπρικας Πολιτισμού σε στενή συνεργασία με την Ειδική Υπηρεσία του ΕΠΑνΕΚ, διοργάνωσε την εκδήλωση στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής καμπάνιας επικοινωνίας EUinMyRegion και των Open Days που στόχο έχουν την προβολή συγχρηματοδοτούμενων από την Ευρωπαϊκή Ένωση έργων.

Το μουσικό πρόγραμμα που απόλαυσε το κοινό του Λεωνιδίου, περιελάμβανε έργα των Νικολό Παγκανίνι, Ρίχαρντ Βάγκνερ και Πάμπλο ντε Σαρασάτε, ενώ στο τέλος της συναυλίας η Leia ερμήνευσε μαζί με τον μικρότερο αδελφό της Leo έργα για βιολί του Ντιμίτρι Σοστακόβιτς.

Λόγω της αυξημένης ζήτησης των προσκλήσεων, πραγματοποιήθηκε ζωντανή μετάδοση του ρεσιτάλ με video wall στον υπαίθριο χώρο της Φάμπρικας.

Μπορείτε να δειτε το video εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=hEo41_7HvYQ

Το προβιομηχανικό κτίριο της «Φάμπρικας» στον παραδοσιακό και ιστορικό τόπο του Λεωνιδίου Αρκαδίας, αναπαλαιώθηκε και μετατράπηκε σε έναν «πολυχώρο» στο πλαίσιο του ΕΠ Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα, ΕΣΠΑ 2007-2013, με πόρους του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης. Διαθέτει τις  κατάλληλες υποδομές και εξοπλισμό για τη διοργάνωση εκδηλώσεων και πολιτιστικών γεγονότων, προσφέροντας ενημέρωση, πληροφόρηση, εκπαίδευση και ψυχαγωγία στον τοπικό πληθυσμό και τους επισκέπτες της περιοχής. 

Την ημέρα της εκδήλωσης ο Πολυχώρος της Φάμπρικας Πολιτισμού και το Μουσείο παρέμειναν ανοιχτά για τους επισκέπτες προκειμένου να δουν από κοντά το συγχρηματοδοτούμενο αυτό έργο που συμβάλλει στην τουριστική και πολιτιστική  ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής Πελοποννήσου και στη μείωση της εποχικότητας του τουρισμού.

Η πολύ επιτυχημένη εκδήλωση καλύφθηκε εκτενώς από τα τοπικά ειδησεογραφικά sites όπως το leonidion.gr, arcadiaportal.gr, drt915.gr, kalimera-arcadia.gr.



Συνημμένα Αρχεία
30/5/2017 Δείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό από τη εκδήλωση εδώ.
Επιστροφή



Print out this page Increase font size Decrease font size GR / EN
Νέο πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα 2021-2027

Microsite Καλών Πρακτικών ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

Guarantee Fund | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

EquiFund

TEPIX

TEPIX

COVID-19