Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
νέος ιστότοπος της ΕΥΔ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Δημοσιότητα - Εκδηλώσεις

Η ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ συμμετέχει στα Open Days 2017! Γνωρίστε τις νέες τεχνολογίες, στο Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης του ΕΚΕΤΑ στη Θεσσαλονίκη στις 16-5-17! [12/5/2017]


Ημερομηνία: 16/5/2017

Χώρος: Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης, 6ο χλμ. Χαριλάου - Θέρμης, Θεσσαλονίκη

Διοργανώτρια Αρχή:  Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΙΠΤΗΛ)

Το Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης, σας προσκαλεί να γνωρίσετε τον συναρπαστικό κόσμο της πληροφορικής σε μια εκδήλωση ανοιχτή στο κοινό και τις επιχειρήσεις, που διοργανώνει την Τρίτη, 16 Μαΐου 2017.

Η εκδήλωση στο πλαίσιο των  OPEN DAYS 2017 (#EUinMy Region) έχει στόχο να παρουσιάσει τα επιτεύγματα του ΙΠΤΗΛ/ΕΚΕΤΑ στο κοινό και τις επιχειρήσεις επάνω σε ένα ευρύ φάσμα πεδίων όπως η Ρομποτική, η Τεχνητή Νοημοσύνη, η Επαυξημένη Πραγματικότητα κ.α.

Από τις 12:00 μμ. μέχρι τις 15.00 μμ. επισκέπτες όλων των ηλικιών, θα έχουν τη δυνατότητα και να  ενημερωθούν για τα ερευνητικά αποτελέσματα της δουλειάς του ΕΚΕΤΑ / ΙΠΤΗΛ επάνω σε ένα ευρύ φάσμα πεδίων όπως η Ρομποτική, η Τεχνητή Νοημοσύνη, η Επαυξημένη Πραγματικότητα κ.α.

Από τις 15.00 μμ. μέχρι τις 17.00 μμ. εκπρόσωποι επιχειρήσεων καθώς και τοπικοί φορείς θα μπορούν αντίστοιχα να ενημερωθούν από τους ερευνητές για τα ερευνητικά επιτεύγματα του ΕΚΕΤΑ / ΙΠΤΗΛ, να ξεναγηθούν στα εργαστήρια του Ινστιτούτου και να διερευνηθούν και από τις δύο πλευρές δυνατότητες μελλοντικών συνεργασιών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα εκτίθενται στο κοινό μεταξύ άλλων και τα ερευνητικά αποτελέσματα έργων του ΙΠΤΗΛ, τα οποία χρηματοδοτήθηκαν στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα, ΕΣΠΑ 2007-2013»


Τα έργα που θα παρουσιαστούν είναι:

1. Εν-ΝΟΗΣΗΣ:

http://www.iti.gr/iti/projects/MOMIRAS.html

2. IPv_Park: http://ipv-park.eu/el/perigrafi

3. ECOBUILDING: http://www.ecobuildingproject.gr/ecobuilding/project/technical_description.html

4.FERMIS: http://www.iti.gr/iti/projects/FERMIS.html

5. MOMIRAS: http://www.iti.gr/iti/projects/MOMIRAS.html

  • Ιστοσελίδα για πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση: http://www.certh.gr/1966D59F.el.as
  • Διοργανώτρια Αρχή:  Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΙΠΤΗΛ)

Επιστροφή



Print out this page Increase font size Decrease font size GR / EN
Νέο πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα 2021-2027

Microsite Καλών Πρακτικών ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

Guarantee Fund | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

EquiFund

TEPIX

TEPIX

COVID-19