Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
νέος ιστότοπος της ΕΥΔ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Δημοσιότητα - Εκδηλώσεις

Συμμετοχή της ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ στο “MONEY SHOW PRO 2020», 17-19/01/2020 [14/1/2020]


Το Money Show είναι ένα πολυσυνέδριο με στόχο την ενημέρωση σε θέματα της αγοράς του χρήματος και της επιχειρηματικότητας.  Στις θεματικές του συμπεριλαμβάνονται  η ενημέρωση για επενδυτικές  και επιχειρηματικές επιλογές, η προώθηση των επιχειρηματικών ευκαιριών και επενδυτικών πρωτοβουλιών για την περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και η προβολή των δυναμικών κλάδων της Ελληνικής οικονομίας.

Παράλληλα στο χώρο που διεξάγονται οι ενημερωτικές εκδηλώσεις θα λειτουργεί έκθεση για την προβολή χρηματοοικονομικών προϊόντων και υπηρεσιών και χρηματοδοτικών εργαλείων.

Η ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ θα συμμετάσχει στο συνέδριο με σημείο πληροφόρησης, όπου στελέχη της θα ενημερώνουν το κοινό και θα παρέχουν ενημερωτικό υλικό, για τις ανοιχτές Δράσεις Ενίσχυσης του Προγράμματος καθώς και για τα χρηματοδοτικά εργαλεία όπως είναι το Ταμείο Επιχειρηματικότητας ΙΙ (ΤΕΠΙΧ ΙΙ) και το Ταμείο Επιχειρηματικών Συμμετοχών ΤΑΕΣΥΜ (EquiFund).

Το Money Show θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Divani Caravel, Λεωφ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο εδώ


Επιστροφή



Print out this page Increase font size Decrease font size GR / EN
Νέο πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα 2021-2027

Microsite Καλών Πρακτικών ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

Guarantee Fund | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

EquiFund

TEPIX

TEPIX

COVID-19