Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
νέος ιστότοπος της ΕΥΔ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Δημοσιότητα - Εκδηλώσεις

Διενέργεια εκπαιδευτικού σεμιναρίου από την ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ και τη ΜΟΔ για την Δράση «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου» [16/12/2019]


Με ευρεία συμμετοχή και επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Εκπαίδευση σε θέματα προμηθειών/υπηρεσιών/δημοσίων έργων, ΕΣΗΔΗΣ και ΟΠΣ» που οργανώθηκε από την ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ από κοινού με την ΜΟΔ για τους δικαιούχους της δράσης του ΕΠΑνΕΚ «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου» που διεξήχθη στο «Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών», στις 12 και 13 Δεκεμβρίου.

Στην έναρξη του σεμιναρίου απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό ο Ευθύμιος Μπακογιάννης, Γενικός Γραμματέας Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος, ο οποίος τόνισε την σημασία που έχει η συγκεκριμένη Δράση για την βελτίωση του αστικού περιβάλλοντος  των  δήμων και την οικονομική ανάπτυξη.  Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν επίσης, η προϊσταμένη της ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ κα. Αγγελική Φέτση καθώς και η κα. Μαριέλλα Σακελλαρίου προϊσταμένη του Τομέα Υπηρεσιών Διοίκησης & Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού της ΜΟΔ. Στο σεμινάριο παρευρέθηκαν περί τους 150  συμμετέχοντες στους οποίους περιλαμβάνονται κυρίως στελέχη ΟΤΑ, επιμελητηρίων και εμπορικών συλλόγων.

Εισηγητές στο σεμινάριο ήταν η κα. Έλσα Αδαμαντίδου, Διευθύντρια ΜΟΠΑΔΙΣ (Μονάδα Παρακολούθησης Διαγωνισμών και Συμβάσεων του Κέντρου Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Οικονομικού Δικαίου),  η κα. Μαρία Σταθογιάννη, Προϊσταμένη του Τμήματος Υποστήριξης και Εκπαίδευσης χρηστών ΕΣΗΔΗΣ και ΚΗΜΔΗΣ (Διεύθυνση Διαχείρισης, Ανάπτυξης και Υποστήριξης ΕΣΗΔΗΣ), η  κα. Αγγελική Ζώγα, Στέλεχος ΕΥ ΟΠΣ και η κα. Αννα Γιάνναρου, Στέλεχος ΕΥ ΟΠΣ.

Στο σεμινάριο αναλύθηκαν σε βάθος διαχειριστικά, τεχνικά και διοικητικά ζητήματα που αφορούν σε διαγωνισμούς προμηθειών και υπηρεσιών, και συμβάσεις, προκειμένου να ολοκληρωθούν με επιτυχία και με όρους διαφάνειας τα έργα της Δράσης «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου». Η Δράση της οποίας ο προϋπολογισμός έχει φτάσει τα 115 εκατ. ευρώ αναμένεται να συμβάλει σημαντικά στην τόνωση των τοπικών οικονομιών για 67 περιοχές της Ελλάδας και να ωφελήσει άμεσα  πάνω από 3.000 μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες για την Δράση του ΕΠΑνΕΚ «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου» μπορειτε να βρείτε 
εδώ


Επιστροφή



Print out this page Increase font size Decrease font size GR / EN
Νέο πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα 2021-2027

Microsite Καλών Πρακτικών ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

Guarantee Fund | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

EquiFund

TEPIX

TEPIX

COVID-19