Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007 -2013
νέος ιστότοπος της ΕΥΔ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Δημοσιότητα - Εκδηλώσεις

Συμμετοχή της ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ στο συνέδριο "ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ: ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ" του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων την Τετάρτη, 3 Απριλίου 2019 στο Electra Metropolis Athens [1/4/2019]


Το συνέδριο "ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ: ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ" απευθύνεται σε ένα στοχευμένο κοινό, δυναμικών εξωστρεφών επιχειρήσεων από όλο το φάσμα κλάδων δραστηριότητας, από τον πρωτογενή τομέα ως τις υπηρεσίες, και θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας, πρεσβευτές ξένων χωρών και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου.

Στον χώρο του συνεδρίου, Στελέχη Πληροφόρησης της ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ θα παρέχουν αναλυτική ενημέρωση σχετικά με τις δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ – ΕΣΠΑ 2014-2020) και θα διανέμεται έντυπο ενημερωτικό υλικό. Έμφαση θα δοθεί στις δράσεις που στηρίζουν την εξωστρέφεια και την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων, όπως  Επιχειρούμε Έξω, Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας, Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας, Ποιοτικός Εκσυγχρονισμός. 

Σημειώνουμε ότι στην 6η Θεματική Ενότητα του συνεδρίου με θέμα «Ενίσχυση Επιχειρήσεων – Αναπτυξιακός Νόμος & Προγράμματα ΕΣΠΑ» θα πραγματοποιήσει ομιλία η Ειδική Γραμματέας Τομεακών ΕΠ ΕΤΠΑ & ΤΣ, κα. Ευγενία Φωτονιάτα.

Το συνέδριο θα τιμήσει με τη παρουσία του και η Α.Ε. o Πρόεδρος της Δημοκρατίας κος Π. Παυλόπουλος.

Ώρες διεξαγωγής: 9 π.μ. έως τις 6 μ.μ.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ: http://www.pse.gr/sites/default/files/Synedrio_PSE.pdf 

Φόρμα Συμμετοχής  



Συνημμένα Αρχεία
Πρόγραμμα Συνεδρίου
Επιστροφή



Print out this page Increase font size Decrease font size GR / EN
Νέο πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα 2021-2027

Microsite Καλών Πρακτικών ΕΥΔ ΕΠΑνΕΚ | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

Guarantee Fund | Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης

EquiFund

TEPIX

TEPIX

COVID-19